NEWBORN FOTOSHOOT

 

Met ingang van de herfst van 2014 kun je ook bij mij (op mijn nieuwe werkplek in Leerdam) terecht voor een fotoshoot van je pasgeboren baby'tje! In een ontspannen sfeer maak ik de mooiste plaatjes van jouw kleintje... Pril en puur, als prachtige herinnering voor later!

 

n8sepia.jpg

NewbornFotoshoot onderscheidt zich door: het creëren van een ongedwongen sfeer, originele accessoires, aandacht voor detail, volop ruimte voor persoonlijke wensen (naar wens een romantische/klassieke/stoere/nostalgische stijl), flexibele mogelijkheden en snelle service. 

Ik heb een voorliefde voor nostalgie en brocante en dit kunnen we naar wens verwerken in de fotoreportage. Door deze 'touch' zijn de foto's een weergave van een pure en authentieke sfeer.

N6.jpg

 

33b.jpg

 newbornfotoshoot3.jpg

 

De fotoshoot kan op onze nieuwe locatie in Leerdam worden gedaan. Het liefst fotograferen we baby'tjes als ze 8 tot 14 dagen oud zijn. Ze slapen dan veel en zijn perfecte modelletjes. Zonder dat je kindje er last van heeft, kan het dan worden gefotografeerd in verschillende posities. Omdat deze periode vlak na de kraamtijd valt, zorgen we natuurlijk goed voor de kersverse mama. Je kunt rustig toekijken (evt. met papa, oma of vriendin erbij), ik zorg voor een fijne stoel en er staat iets lekker voor je klaar! Er is parkeerruimte vlakbij. Het is prettig als je kindje net voor het begin van de fotoshoot gevoed (evt. daarvoor warm gebadderd) en lekker tevreden is.

 

n22c2.jpg

Is je kindje al ouder dan 14 dagen? Ook dan kan een newborn fotoshoot nog een prima optie zijn, zeker als je kindje nog lekker slaperig is.. Uit ervaring weten we dat het fotograferen bij een pasgeboren baby'tje wel het minst belastend is voor je kindje.

Ik wil me specialiseren in de newborn jongetjes-fotoshoots (tja, hoe kan het anders...) maar natuurlijk fotograferen wij ook graag mini-meisjes. 

We hebben op dit moment voldoende accessoires, zoals gehaakte mutsjes, petjes, haarbandjes, luierbroekjes, pettiskirts, wikkeldoeken en gehaakte dekentjes op voorraad. Mijn ervaring is dat er voor meisjes ontzettend veel newborn accessoires te koop zijn, we vinden het een uitdaging om voor jongetjes een gelijk aanbod te kunnen bieden. En natuurlijk zijn er ook diverse brocante & vintage accessoires voorhanden zoals mandjes, kistjes, een antiek ledikantje en allerlei decoratie artikelen. 'Something old, something new'...

Natuurlijk kun je ook een eigen inbreng hebben of wensen aangeven, misschien heb je wel een leuke accessoire die we ook kunnen verwerken in de reportage. Wil je graag iets aanschaffen, dan heb ik diverse adres-tips waar je leuke baby-accessoires kunt bestellen.

twins5.jpg

 

 

 

Bekijk onze website -> Newbornfotoshoot.com

Like ons Facebook! -> Facebook.com/Newbornfotoshootcom

tel. 06-27379442 & email fotoshoot@filternet.nl

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 06-02-2020 - Snelle prima levering. Kwam keurig met de post in een...  lees meer
  • 02-11-2019 - Wauw,,
    wat een snelle levering zeg en netjes verpakt, Het is...  lees meer
  • 03-08-2019 - Vandaag in de winkel mijn bestelling opgehaald, oa twee mooie,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2008 - 2020 Jongensmerkkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel