brievenbus.jpg Aflevering en verzendkosten

Bij Jongensmerkkleding.nl betaal je slechts 3,95 euro voor de verzend-, verpakkings- en administratiekosten, voor een verzending binnen Nederland. Dit is ongeacht de grootte van het pakket, ongeacht de grootte van de bestelling.

Jongensmerkkleding.nl verzendt je bestelling zoveel mogelijk met PostNL Brievenbuspost of Pakketpost. In de regel bezorgt PostNL de volgende werkdag, maar incidenteel zijn er vertragingen van meerdere dagen later mogelijk. Hier heeft Jongensmerkkleding.nl helaas geen  invloed op. Heeft een pakket specifieke haast en urgentie, neem dan even contact op over de mogelijkheden!

Jongensmerkkleding.nl doet haar uiterste best om een maximum levertijd van 7 werkdagen te realiseren. In de praktijk zal een bestelling binnen 2 werkdagen binnen zijn. Is er haast bij de aankoop, laat het even weten, dan probeer ik hier extra rekening mee te houden!

Wilt u graag pakketpost i.p.v. standaard brievenbuspost (bij een kleinere bestelling waarbij het niet standaard wordt verzonden als pakketpost), dan kan dit tegen de meerprijs van 2 euro.
Wil je iets aangetekend hebben verzonden, neem dan even contact op van tevoren. Je krijgt dan een aangepaste factuur toegemaild.
Wil je iets onder rembours kopen, dan kun je dit aangeven bij je bestelling, de rembourskosten worden dan automatisch in rekening gebracht.

Een bestelling kan ook via PayPal worden betaald. Er worden dan betaalkosten van 3,4% over het totaalbedrag van de bestelling in rekening gebracht.

Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn, om welke reden dan ook, dan ontvangt u hierover zo snel mogelijk bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het reeds betaalde.

Jongensmerkkleding.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering vertraagd of niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden of door verlies bij PostNL/DHL/Selektvracht.

Uiteraard worden alle pakjes, groot en klein, zorgvuldig ingepakt en geadresseerd.

U wordt verzocht uw adres nauwkeurig op te geven. Als uw bestelling via pakketverzending wordt geleverd en deze niet te bezorgen blijkt, moeten we helaas opnieuw verzendkosten van 5,50 euro in rekening brengen voor Nederlandse zendingen en 8,50 voor zendingen naar Belgie of Duitsland. Bij zwaardere pakketten is dit tarief uiteraard op maat.

Bij verzending naar het buitenland, komen er meestal extra verzendkosten bij. Het precieze bedrag hangt af van het gewicht van het pakket.  

Naar België hebben we een snelle pakketservice, voor een totaalbedrag van 8,50 euro wordt je pakket meestal al de volgende werkdag bezorgd! Verzending naar Duitsland duurt meestal 2/3 werkdagen. 

Vragen? Mail me even via info@jongensmerkkleding.nl of bel tijdens kantoortijden op ma/di/woe/do/vrij naar 0345-701142

Groet, Heidi

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Jongensmerkkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel