Ruilen & Retourneren

 

Iets ruilen of retourneren? Geen probleem! Volg dit stappenplan:

 

 1. Het is fijn als ik zo snel mogelijk na ontvangst van je pakketje, krijg gemeld of er artikelen retour komen. Als de bestelling bezorgd is, heb je 14 kalenderdagen de tijd om de artikelen retour aan te melden. (Dag 1 is de dag na bezorging.) Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt ze definitief.

 2. Meld je retourzending vooraf aan via info@jongensmerkkleding.nl. In het berichtje wil ik graag ontvangen: factuurnummer, productomschrijving en naam. Zend het product dus pas retour nadat je melding hebt gemaakt van het herroepingsrecht gebruik te willen maken. Wacht eerst op onze akkoord-bevestiging van de retour melding, voordat je het pakketje opstuurt! Je ontvangt van ons nog even de voorwaarden en verzendinstructies. 

 3. Het spreekt voor zich, maar je kunt uitsluitend artikelen ruilen en retourneren die gekocht zijn bij Jongensmerkkleding.nl :) Na bevestigde retour-aanmelding moet het pakketje zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 kalenderdagen, in ons bezit zijn.

 4. Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in plastic verpakking terug gestuurd te worden. De meeste kledingstukken verzend ik in plastic, herbruik deze verpakking dan. 

 5. De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper. In het geval het artikel duidelijk anders is geleverd dan aangeduid in de artikelomschrijving zal Jongensmerkkleding.nl uiteraard de verzendkosten voor rekening nemen.

 6. Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. evt. verzendkosten) binnen 14 dagen na ontbinding, aan je overgemaakt worden. Wordt een bestelling volledig geretourneerd, dan ontvang je ook de kosten van de (eerste) verzendkosten retour!

 7. Bij klachten of beschadiging (tijdens transport), neem uiteraard meteen contact met ons op.

 8. Indien een retourzending niet is aangemeld of niet volgens andere voorwaarden is verzonden, is Jongensmerkkleding.nl niet verplicht het aankoopbedrag terug te storten. Er zal dan worden overlegd over een tegoedbon, kortingscode of retourzending van het artikel. Ongefrankeerde of te weinig gefrankeerde pakketten wordt door Jongensmerkkleding.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.

 9. Vermeld op zijn minst het ordernummer bij de zending! Dit bespoedigt de afwikkeling aanzienlijk. Liefst ontvangen we het retour/ruil-formulier ingevuld bij je zending. Dit kun je vinden onderaan de orderbevestiging. Hierop kunt u de reden van ruil/retour invullen, maar je kunt dit ook openlaten, retourneren zonder opgave van reden is ook mogelijk ;)

 10. Last-but-not-least, gebruik als verzendadres: 

          Style Me Bretty

          Hoogstraat 15

          4141 BA LEERDAM

 •  Zet ook je eigen adres (afzender) op de envelop of het pakje. 
 •  We zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte, niet aangekomen of beschadigde post.
 •  Draag dus zorg voor een goede postverzending (liefst getraceerd, zodat je een verzendbewijsje hebt).

Nog vragen? Mail me even via info@jongensmerkkleding.nl of bel op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag tijdens kantoortijden naar 0345-701142.

 

Groet, Heidi

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Jongensmerkkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel