Over het ontstaan van

 jmklogootje.jpg

`Voor meisjes is er veel meer leuke keuze!´ verzuchtte ik telkens in een kindermodezaak, op zoek naar kleding voor mijn twee jongens. Voor jongens leek alles zo hetzelfde: eentonig van kleur, saai qua model. Sweaters met vage opdrukken, stoere shirts met drukke prints en eindeloos verwassen jeans workers...  

Maar ik zocht en zocht online...: soepele katoenen stoffen of geweldig linnen of tweed, in naturel kleurstelling, klassieke modellen, aparte details, originele prints. Internet bleek een handige uitkomst voor het vinden van originele kleding van buitenlandse merken, jarenlang verkocht ik ook met veel plezier gedragen kleding van mijn zoontjes via Marktplaats onder de naam Jot&Jet. Wat is het leuk als andere mensen ook plezier hebben van jouw keuzes!

Vaste klanten gingen steeds vaker vragen of de kleding niet op een overzichtelijke manier getoond kon worden via een website. Ik moest ook steeds vaker mensen teleurstellen, omdat meerdere mensen dezelfde kledingstukken wilden kopen. Kortom, ik signaleerde dat er vraag is naar dit soort kleding voor jongens.  

Daarom besluit ik eind 2008 deze webwinkel te gaan beginnen. Het sluit bovendien aan bij mijn interesses, ik houd van fotografie en styling. 

Ik constateer dat mooie jongenskleding nog niet altijd gemakkelijk te vinden is; het jongens-assortiment is vaak ondervertegenwoordigd in (web)winkels ten opzichte van de meisjeskleding! En dit geldt zeker voor de wat meer aparte of klassieke jongenskleding. Daarom wilde ik een webwinkel lanceren met een uniek jongensconcept.

Nog een motivatie: items als duurzame kleding en het bewust hergebruiken van goederen spreken me aan, als tegenreactie op de fast-fashion-cultuur van deze tijd.. Een katoenen t-shirt van 250 gram heeft ongeveer 125 gram gif en 2000 liter water gekost. Het is fijn als we dingen kunnen hergebruiken, om zo zuinig te zijn op het milieu! Mijn ervaring is dat veel merk-kledingstukken langer meegaan door de betere kwaliteit, zeker de tijdloze basics. 

Je kunt bij Jongensmerkkleding.nl altijd zowel zomer- als winterkleding bestellen. Bruids- of communiekleding wil je vaak ruim van tevoren in huis hebben om evt. af te stemmen met andere kledingstukken. En als je bijvoorbeeld in de winter een feest hebt in het buitenland waar het weer warmer is, is het fijn om toch terecht te kunnen voor een zomerse kledingstuk.

Kortom, ben je op zoek naar klassieke kinderkleding, een klassieke jongensset, of accessoires als een kinderpet of kinderbretels, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Wil je op de hoogte gehouden worden van updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch bericht, zodat je als eerste nieuw toegevoegde items kunt bestellen.

Ik wens je veel winkelplezier!

heidi.jpg

Jongensmerkkleding.nl & Bruidsjonker.nl, Dordrecht, X-2008

Update december 2014:

In april hebben we een winkelpand op de Hoogstraat in Leerdam gekocht en opgeknapt. Daarin kun je vanaf december 2014 onze winkel Style Me Bretty vinden. Welkom op het adres Hoogstraat 15! Check bij 'Openingstijden' onze huidige openingsdagen.

Je kunt er rustig even rond kijken, alle kleding van de webshop zien, voelen en passen en eventueel met behulp van onze collectie petten of bretels de mooiste combi's maken. De koffie/thee staat klaar!

Style Me Bretty, Hoogstraat 15, 4141 BA LEERDAM

 

Update 1 juli 2024:

27 juli 2024 zal de laatste openingsdag zijn van onze fysieke winkel. Hierna wordt aleen de webshop voortgezet.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Jongensmerkkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel