plaatjebestelprocedure.jpg

Info & Voorwaarden
 
Iets bestellen bij Jongensmerkkleding.nl gaat gemakkelijk en snel!

De kleding is onderverdeeld in een paar rubrieken. Deze rubrieken zijn meestal weer verdeeld in meerdere maatmappen. Per categorie kun je kijken of er in de maat die jouw jongen draagt, iets moois bij zit. Zoek je een speciaal kledingstuk of een bepaald merk, dan kun je ook via de zoekfunctie (links onderaan de pagina) één naam of merk intypen, zodat je alle producten met die naam in een handig overzicht krijgt! Zie je een artikel wat je wilt bestellen, voeg het artikel dan toe aan de winkelwagen. Heb je een item toegevoegd, dan kun je kiezen of je verder wilt met winkelen, of dat je naar de kassa wilt gaan.

Vul het bestelformulier volledig in en kies de manier waarop je wilt betalen. Zijn er bijzonderheden - er zit een cadeautje bij de bestelling of er is haast bij de verzending is - laat het dan even specifiek weten. Je krijgt hierop dan zo snel mogelijk reactie, in principe dezelfde dag, behalve in het weekend.

Bij het plaatsen van een bestelling gelden onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u afsluit met Jongensmerkkleding.nl, gevestigd in Leerdam en onder nummer 24434546 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. We hanteren de regels van de wet "Kopen op afstand".

label.jpg

Totstandkoming overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via de bestelpagina op de website. U dient volledig en op waarheid berust het gehele bestelformulier in te vullen. U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te annuleren. Is de bestelling betaald en verzonden, dan zijn er vervolgens 7 werkdagen om na vooraf te hebben overlegd, het artikel in ongewijzigde staat te retourneren of te ruilen. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van het gekochte.

Betaling

Bij een bestelling dient u altijd vooruit te betalen door middel van de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. De betaling kan worden gedaan via

 1. Vooruitbetaling via bank of giro
 2. I-Deal (Nederland)
 3. SofortBanking / DIRECTebanking (Belgie)
 4. Bancontact / Mister Cash (2% van het bestelbedrag wordt extra berekend vanwege betaalkosten) (Belgie)
 5. PayPal (3,4% van het bestelbedrag wordt extra berekend vanwege betaalkosten)
 6. Onder Rembours (15 euro) -> bij onder rembourspakketten is de bezorgtijd aanzienlijk later!

Verzending via een andere koerier dan PostNL of Selektvracht (pakketpost) en verzendmethoden als aangetekende verzending worden in overleg bepaald, neem bij vragen over mogelijkheden en evt. extra tarieven even contact op met info@jongensmerkkleding.nl.

Het IBAN rekeningnummer is NL37 RABO 0143 3831 40 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Jongensmerkkleding.nl te Leerdam. De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is. De bestelling moet binnen 10 dagen betaald zijn. Als de bestelling niet binnen 10 dagen betaald is, zal deze – na een bericht vooraf - worden geannuleerd.

paketten.jpg

Aflevering en verzendkosten

Bij een bestelling worden standaard 3,95 euro verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte van het pakket.
Jongensmerkkleding.nl verzendt uw bestelling zoveel mogelijk met PostNL Brievenbuspost. Afhankelijk van grootte en gewicht zal het als standaard pakketpost worden verzonden.
Jongensmerkkleding.nl doet haar uiterste best om een maximum levertijd van 7 werkdagen te realiseren. In de praktijk zal een bestelling binnen 2 werkdagen binnen zijn. Is er haast bij de aankoop, laat het even weten, dan proberen we hier extra rekening mee te houden!

Wilt u graag pakketpost i.p.v. standaard brievenbuspost (bij een kleinere bestelling waarbij het niet standaard wordt verzonden als pakketpost), dan kan dit tegen de meerprijs van 4 euro.
Wil je iets aangetekend hebben verzonden, neem dan even contact op van tevoren. Je krijgt dan een aangepaste factuur toegemaild.

Wil je iets onder rembours kopen, dan kun je dit aangeven bij je bestelling, de rembourskosten worden dan automatisch in rekening gebracht. Een bestelling kan ook via PayPal worden betaald. Er worden dan betaalkosten van 3,4% over het totaalbedrag van de bestelling in rekening gebracht. Bij het niet aannemen (aan de deur) van een rembourszending, zullen de rembourskosten achteraf in rekening worden gebracht.

Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn, om welke reden dan ook, dan ontvangt u hierover zo snel mogelijk bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het reeds betaalde. Jongensmerkkleding.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden of door verlies bij PostNL, Selektvracht of een andere vervoerder. Uiteraard worden alle pakjes, groot en klein, zorgvuldig ingepakt en geadresseerd.

U wordt verzocht uw adres nauwkeurig op te geven. Als uw  bestelling via pakketverzending wordt geleverd en deze niet te bezorgen blijkt, moeten we helaas opnieuw verzendkosten van minimaal 5,50 euro in rekening brengen.

 

brievenbus.jpg

Ruilen en Retourneren

Bij ruilen of retourneren zijn de gemaakte verzendkosten en de nieuw te maken retour-verzendkosten voor eigen rekening. In het geval het artikel duidelijk anders is geleverd dan aangeduid in de artikelomschrijving zal Jongensmerkkleding.nl uiteraard de verzendkosten voor rekening nemen.

De volgende regels gelden:

 • U kunt uitsluitend artikelen ruilen en retourneren die gekocht zijn bij Jongensmerkkleding.nl.
 • Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke nette verpakking terug gestuurd te worden.
 • De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper.
 • Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt definitief.
 • Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.
 • Bij klachten of beschadiging (tijdens transport), neem meteen contact met ons op!
 • Ongefrankeerde of te weinig gefrankeerde pakketten wordt door Jongensmerkkleding.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Jongensmerkkleding.nl-klantenbestand. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, maar enkel gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Persoonlijke gegevens worden via een beveiligde internetverbinding verzonden.

Indien u van ons geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen, kunt u uw emailadres verwijderen uit ons bestand via de link onderaan de nieuwsbrief.

Copyright

Het is verboden om zonder expliciete schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderzins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail of telefoonnummer.

Afwijkende voorwaarden voor Duitse en Belgische klanten

Er kan alleen in het Nederlands, Engels en Duits gecommuniceerd worden.
Neem over de verzendkosten bij verzending naar het buitenland voor de zekerheid vooraf even contact op!

English Information

We deliver to all European Countries. On placing an order, you will always receive an order confirmation by E-mail, prices for sending abroad are not yet included.
Payment Methode: advance payment by moneytransfer to our Bank or Paypal. No Western Union Money Transfer, no cheques. We will ship upon receipt of your payment. You will receive a confirmation e-mail when we ship your order.

Deutchen Information

Wir liefern in alle europäischen Länder.
Nach Auftragserteilung erhalten Sie von uns per E-mail eine Auftragsbestätigung.
Zahlungsmethode: Vorauskasse per Überweisung auf das angegebene Bankkonto oder Paypal. Kein Western Union Money Transfer.
Erfolgt umgehend nach Zahlungseingang. Sie erhalten per E-mail eine Versandmitteilung sobald die Ware unser Haus verlässt. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Jongensmerkkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel